Tillbaka

Lejonet & Skytten

En total hit, denna kombination, något annat kan man inte säga. Den äventyrliga Skytten får ditt hjärta att bulta, kära Lejon, och tillsammans har ni otroligt roligt. Din Skytt är högst kunnig, optimistisk och engagerad, vilket inspirerar dig att vara ditt allra bästa jag. Ni är båda eldtecken, och därför delar ni en hel del egenskaper. Ni är båda varma, generösa själar som älskar att upptäcka, utforska och äventyra. Andra kommer också tycka om att vara i närheten av er, då ni alltid för med er en massor av liv och rörelse, och det är svårt att föreställa sig att ni två någonsin sitter still ihop. Din Skytt överraskar dig ständigt genom sitt behov av ständig inre stimulans och inte sällan hamnar ni båda i nattlånga samtal om livet, världen, universum och existensen. Plötsliga infall faller sig naturligt för er båda, och Skytten kan inte låta bli att vilja se sig om, resa och bege sig ut på utflykter - något som du knappast heller säger nej till.

En annan fantastisk bonus med din Skytt är att hen är en mästare på att hjälpa dig att se på världen med nya ögon när du fastnat i en rutin. Bingo för ett Lejon som ständigt vill känna sig på topp. Emellanåt kan din Skytts lite mindre strukturerade sida irritera dig en aning, och det här kan komma som en överraskning då inte heller du är den mest välplanerade alla gånger. Din Skytt är en tidsoptimist av rang som sällan oroar sig för just någonting, medan det för dig är viktigt att göra rätt. Troligtvis kommer ni kunna skratta åt detta, men se till att ni har lite koll på erat gemensamma liv så ni inte missar viktiga detaljer som kan påverka andra - eller få konsekvenser i framtiden.

En annan sak som kan vara lite tricky för dig, kära Lejon, är din Skytts tempo och ibland lite väl ärliga sätt. Skytten säger hellre något impulsivt ogenomtänkt än ingenting alls, och ibland kan det komma ut saker som inte landar helt väl hos dig - eller hos de runt omkring. Lejonet behöver känna att hen ses för sina intentioner och kritik bör vara välformulerad för att inte blir personlig för dig, och här kan ni ibland stöta på patrull. Om andra dessutom hör detta eller råkar ut för det upplever du det som ditt personliga ansvar att släta över eller rätta till, en roll du inte uppskattar när det är din sötnos som ställt till det.

Men vad gör det i längden. När saker kommer till kritan är ni två av samma skrot och korn och förstår ofta varandra impulsivt. Du kanske tror att din Skytt skräddarsyr era dejter för att de ska passa dig, men får snart reda på att hen helt enkelt bjuder in dig till samma saker som hen vill göra. Så lika är ni i intressen - och det gäller inte minst den sexuella sidan. Ni två sprakar ihop och går från ömt och varmt till galet passionerat. Din Skytt bär dock på mer rastlöshet än du, så se till att ni ger varandra det ni behöver. Utrymme och tillfällig längtan kan vara ingredienser som får den här elden att brinna länge, istället för att ni tar ut er för mycket och för snabbt.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer