Tillbaka

Lejonet & Stenbocken

På samma sätt som det är riv i dig, kära Lejon, finns det en hel del driv i din Stenbock. Ni två är båda ambitiösa och intresserade av hierarkier, vilket inte direkt lägger någon starkare grund för en relation, men kan förklara er attraktion. Men medan du tycker om att leda en grupp, jobba tillsammans och engagera andra, är din Stenbock en loner, vill gärna göra saker på sitt sätt, och kan koppla bort sina känslor ganska lätt när hen jobbar. Stenbocken kan för dig framstå som sval, nästan kylig, i sitt envisa sätt att få saker gjorda, vilket är både beundransvärt och ibland lite misstänksamt för dig. När du vill ta en stund ledigt, bara njuta av livet och glömma alla måsten, är din Stenbock snabb på att påpeka hur mycket pengar du spenderar eller alla "viktiga" saker ni skulle kunna göra med er tid istället...

Du har stort behov av att få prata om saker, lufta dina idéer och få positiv feedback från andra. Din Stenbock är en realist och kanske inte alltid säger just det du vill höra. Ibland upplever du kanske till och med att din Stenbocks brist på fantasi snarare stjälper dig än hjälper. Försök istället se det som att din Stenbock faktiskt försöker hjälpa dig, men glömmer att först ge dig beröm. Problemet i den här relationen kan lätt bli att du känner att ni snarare än ägnar er åt kärlek nästan verkar vilja driva ett företag, och gärna ett perfekt sådant. Ni vill båda överträffa varandra i lösningar, när ni kanske snarare borde försöka jobba på att bara vara med varandra, utan några krav alls.

Ni är båda roade av att socialisera, synas ute och träffa nya människor. Du njuter av din Stenbocks stil och hens humor är ofta det som får dig att falla. Se till att ni två lever ett liv där många andra människor finns i omlopp, för att ständigt påminnas om varandras charm. Det här är inte en självklar kombination, där din intensiva och impulsiva sida kan komma i vägen för att din Stenbock ska våga öppna upp, samtidigt som din Stenbocks murar verkar omöjliga för dig att kliva över. Men när den fungerar kan den bli oövervinnelig, då ingen av er är mycket för att ge upp. Men en lagom dos av att både utmana och acceptera varandra behövs helt klart. Sexuellt kan det ta ovanligt lång tid för dig att vinna över din Stenbock, och det här är du inte van vid, kära Lejon. Var varsam, öm och ditt allra mest sensuella jag ifall din Stenbock har svårt att lägga ifrån sig sina arbetsuppgifter när du vill leka. Det kan ta tid, men din Stenbocks passion är absolut värd det.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer