Tillbaka

Lejonet & Tvillingarna

Redo att bli road, kära Lejon? Tillsammans med din Tvilling finns inte utrymme för en tråkig sekund. Din Tvilling är en nyfiken själ, och det är troligen just den som attraherar dig till en början. Den tillsammans med deras intensiva intresse av dig är omöjligt för dig att motstå. Men se upp, din Tvillings tålamod och koncentration rör sig med en otrolig hastighet, så var beredd på att din Tvilling inte bara kan, utan kommer att, byta fokus oftare än du är helt bekväm med. Som Lejon vill du gärna stå i centrum, men med en Tvilling finns det risk för konkurrens.

Var också beredd på att leva i ett lite annorlunda tempo än du är van vid. Lejonet kör gärna på i en jämn takt och med tydliga mål, men din Tvilling har inte riktigt samma sätt. Tvillingen tycker ofta själv att hen går en spikrak väg, men det här märks sällan utifrån, och du kommer troligen förbli fascinerad av din Tvillings krokiga vägval i livet. Ibland kan du behöva påminna din Tvilling om att det är helt okej att bara vara också. Det är ingen match för dig att få din Tvilling att följa detta råd, eller några av dina råd, då din Tvilling är utrustad med en otrolig förmåga till anpassning, en förmåga du själv inte riktigt besitter. Sexuellt är din Tvilling en evigt roande partner, och även om du kan sakna ett emotionellt djup mellan varven, så är din Tvillings skills och komplimanger nog för dig att bli mätt och belåten på.

Framför allt är det här en rolig kombination där ni är varandras bästa vänner. Låter det som att din Tvilling hela tiden springer runt och roar sig? Inte helt sant, din Tvilling är betydligt mer oroligt lagd än dig, och den ständiga rörelsen beror på att Tvillingen ständigt söker svar. Det här kan oroa dig, som gärna inte gräver alltför mycket i vare sig nuet eller dåtiden, men din Tvilling befinner sig i ett ständigt tillstånd av ifrågasättande och analyserande, och det är just detta som ger din Tvilling hens energi. Det finns risk att ni två vill olika saker - men ni är båda fenomenala problemlösare, så det finns ingen anledning att hålla känslorna tillbaka, kära Lejon. Go for it!

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer