Tillbaka

Lejonet & Väduren

I den här kombon får du något att bita i, kära Lejon! Du och din Vädur är båda impulsiva, spontana, eldiga och fartfyllda individer som kommer kunna skratta, diskutera och roa er genom livet tillsammans. Med entusiasm och självsäkerhet är ni båda två fighters - även om ni fungerar på lite olika sätt. Din Vädur älskar att tävla, vinna och pusha sig själv, medan du är lite mer av åsikten att livet borde premiera dig eftersom du är så bra. Och visst är du det, men Väduren vet att många andra är det också, och har inget emot att få visa på sina fantastiska förmågor. Ni älskar båda när det händer saker, och din Vädur står inte bara vid din sida när något nytt är på gång, utan tar gärna de första stegen om du är osäker.

Ni är dock båda en aning slarviga, så se till att inte tappa tålamodet alltför fort när din partner glömmer något - sannolikheten är stor att du gjort likadant någon gång. Ni utmanar varandra i äventyr, och pushar varandra till att utvecklas - akta er bara för att gå för långt, för utan broms kan den här kombon bli nästan lite farlig. Allt som allt är ni en perfect fit, även sexuellt, där ni båda vill ha roligt, lika mycket som visa upp era talanger. Kom ihåg bara att ni båda vill vara varandras vinstlott, och att det kommer behövas en del vardaglig ödmjukhet för att ni ska orka hålla uppe tempot.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer