Tillbaka

Lejonet & Vågen

Det här är något av en drömmatch för dig, kära Lejon. Din Våg är intellektuell och älskar att diskutera, till och med långt djupare och mer argumenterande än du. Hens diplomatiska stil tar dig med storm och ni har otroligt lätt för att förstå varandra, även om du ibland kan bli lite raslös av din Vågs ständiga överväganden. Hens å ena sidan, å andra sidan, kan göra att du vill springa ett varv runt huset eller bara ta besluten åt hen, vilket inte kommer på fråga. Men at the end of the day beundrar hens förmåga till analys så pass att det här velandet inte utgör något större problem. Med tiden kommer du troligen snarare upptäcka att ni spar in på massa onödig energi genom din Vågs noga uträknade beslut, istället för dina optimistiska kör-i-vind-takter.

Ni två är riktiga pratkvarnar, och blir snabbt de bästa av vänner. Tillsammans utvecklar ni nya idéer och lär er mer om er själva, så den här relationen kan visa sig hålla väldigt länge. Glöm bara inte att också förankra era känslor för varandra. Sexet mellan er kan bli riktigt bra, även om ni ibland är lite för mycket vänner för att kanske våga hänge er totalt. Din Våg älskar när saker är estetiskt tilltalande, och ni två kan ägna er åt långa sessioner av förföring, och försöker gärna trumfa varandra i att klä upp er. Ni är båda bossiga, men ibland smälter till och med du för din Vågs charm och låter dig övertalas så hen får bestämma. Den här kombinationen är både stilig och söt som socker, så ge den en äkta chans, kära Lejon! Ni två kan njuta av varandras vänskap såväl som av varandras vänner, och tillsammans utgör ni någon slags estetisk dröm. Go for it.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer