Tillbaka

Lejonet & Vattumannen

Lika bedårande som oförklarligt uppfattar du din Vattumans ointresse i att vilja synas och stå i centrum. Istället verkar hen allt som nöjdast med att vara den udda i gruppen, stå på egen kant och diskutera sina hjärtefrågor med några få andra, om ens alls. Ni är högst olika, kära Lejon, men just häri ligger väl också er styrka. Två envisa själar, med hur mycket vilja och idéer som helst, och ändå så olika. Din Vattuman är en idealit, och det tycker du om otroligt mycket, det passar ditt behov av moral och magkänsla, men hen är mer intresserad av vad som pågår i sitt eget huvud, än vad som pågår i andras. Det vill säga, hen är inte så intresserad av att imponera på andra, synas eller höras. För din del är det just samspelet med andra som gör livet intressant.

Men tro inte för en sekund att din Vattuman inte beundrar just detta hos dig. Det är förmodligen därför hen drogs till dig i första början, och säkert en outtömlig källa till hens intresse. Dina varma sociala och generösa drag imponerar djupt, på samma sätt som hens intellekt tilltalar dig. Din Vattuman är charmig, udda, tänker fritt och öppet och är din bästa vän i att prova dina argument och få intellektuell support. Hen hjälper dig att hela tiden tänka ett steg längre, och verkar nästan alltid ligga steget före dig i resonemang. Vilken tur att det är du som är den tävlingsinriktade av er två, annars kunde här bli riktig fight.

Du å din sida är den som får vara den mer praktiska, drivande kraften, som tar er ut om kvällen och drar nya människor till er. Din Vattuman är en rebell och vill ofta utmana de idéer du har om hur samhället och livet fungerar, och det här kan ibland skapa en spänning mellan er. Vilket kan vara trevligt, men göra dig på dåligt humör mellan varven. Oförutsägbarheten och deras vilda fantasi ger massor av hetta i er relation, och även om din Vattuman ibland känns mer som en vän än en älskare, något du inte direkt föredrar, finns det mycket att bygga på och glädjas åt här.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer