Tillbaka

Vattumannen & Lejonet

Kära självständiga Vattuman, det varma och generösa Lejonet är en allt-eller-inget-match för dig, och hittar ni två varandra kan du vara säker på att det kommer hålla länge. Ditt Lejon verkar kunna bära hela världen på sina axlar, och du beundrar hens eviga entusiasm och engagemang i omvärlden. Du är den mer intellektuella och logiska av er två, men ni har båda brinnande humanistiska intressen, och kan föra livliga diskussioner om dessa. Ditt Lejon älskar att socialisera, något du inte direkt har överst på dina hobby-lista men som garanterat kommer ge dig en mängd inspiration. Låt ditt Lejon ta med dig ut på middagar och fester, hen kommer garanterat introducera dig för spännande personer som du kan lära mycket av. Oavsett vilket kommer du knappast undan ditt Lejons egna tillställningar som hen gärna organiserar så att det passar ditt schema bättre än hens eget.

Och vad kan du ge ditt Lejon? Beundra ditt Lejon, ge hen ständiga komplimanger och uppmuntran, hjälp hen att sätta ord på sina idéer, och du kommer bli rikligt belönad. Sexuellt är ni två en spännande mix som ständigt överraskar varandra. Ditt Lejon verkar aldrig tröttna på att testa än det ena, än det andra, och du är inte heller den som ligger på latsidan. Ni två har dessutom otroligt starka viljor vilket kan skapa en hel del intensiv, och intressant!, dragkamp. Inte sällan skapar just detta nästintill småbråkande en alldeles speciell grogrund för gemenskap och förståelse. I grund och botten är ni jämlikar och kan bli de bästa av vänner, kanske till och med livet ut.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer