Tillbaka

Skorpionen & Tvillingarna

Med en Tvilling får du kanske inte riktigt vad du först trodde, kära Skorpion. För även om hens brinnande intresse för dig till en början gör att du tänker 'woah, någon som verkligen är intresserad!', så är det inte helt lätt att veta var du egentligen har din Tvilling. Attraktionen här är stark, om den finns är den ofta omöjlig att motstå, men i längden kan du märka av, och bli uppriktig oroad av, att din Tvillings intresse inte alls är så oerhört starkt som du först trodde. Och det här kan bli plågsamt för en Skorpion.

Men det finns egentligen ingenting att oroa sig för. Att din Tvilling aldrig vill sluta prata, med dig om andra eller med alla om allt, är något du först tolkar som nästan otrohet, men som du snart kommer upptäcka är det sätt din älskade har för att lära sig lika mycket om världen som du tar in genom tystnad, ensamtid och kontemplation. Din Tvillings oförmåga att hålla kvar intresset för något lika länge som dig gör din attraktion starkare, och om du kan lära dig att se att din Tvilling tar mycket i sitt liv med en nypa salt, kan du också börja göra skillnad på när hen verkligen bryr sig om någonting.

Det här är en sprudlande kombination som handlar mycket om sex och pengar. Ni har samma sätt att se på ekonomi, när något är värt och när något inte är det, och vad gäller sex kan ni framför allt ha väldigt roligt. Eftersom ni är så olika kanske det blir en del generade, men snart roande, skratt. Din Tvillings lekfulla och lätta stil engagerar dig i att få ner hen till din nivå av emotionellt djup - och det här är en rolig lek som din Tvilling kommer älska. Om du kan lägga ditt kontrollbehov åt sidan och låta din Tvilling veta hur mycket hen betyder för dig har ni chansen att hålla ihop länge.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer