Tillbaka

Tvillingarna & Skorpionen

Kan den rastlösa, sociala och nyfikna Tvillingen fungera ihop med den något stängda och känslodrivna Skorpionen? Faktiskt. Tvillingens luftiga sätt kan lätta på Skorpionens mörka vatten - snacka om opposites attract. Skorpionen är en intensiv och tålmodig älskare. De testar sin omgivning och vill alltid gå till botten med vad som försiggår runt dem. Detta för att de är noggranna med vilka de släpper in på livet och vilka de kan lita på. Tvillingen vill också veta allt, åtminstone lite om allt. I er nyfikenhet är ni alltså väldigt lika, men samtidigt olika i hur ni vill veta saker, och varför ni vill veta dem. När Skorpionen grubblar över vad du egentligen menade när du frågade om hen gillar choklad, så har du, kära Tvilling, redan börjat prata om vad du läste i tidningen idag och vad du hörde om grannarna. Erat tempo är otroligt olika - men ni kompletterar varandra.

Era skillnader kan skapa en ständigt överraskande dynamik. Men förbered dig på att din Skorpion inte alltid säger till när hen är sur, att det kan ta veckor innan hen kommer över ett bråk eller att hen inte kommer vara din partner in crime när du känner för att gå ut och socialisera, mingla runt och prata med allt och alla. Acceptera att din Skorpion hellre håller sig i bakgrunden. Chansen är ändå stor att hen kommer veta mer än dig om alla du pratat med när ni promenerar hem - Skorpionen har en fantastisk förmåga att ta in, läsa och tolka andra, medan du är mer verbal.

Din Skorpion kommer inte heller vara en grå fläck på väggen, Skorpionen har en tydlig närvaro och utstrålning, ibland en nästan skrämmande sådan, och tenderar ibland att riskera att bli en älska-eller-hata person, utan att kanske egentligen förtjäna det. Skorpionen är bara sådan - hen syns och märks utan att ens försöka. Och när ni kommer hem får du njuta av vilken fantastisk älskare din Skorpion är. Så ta det lugnt med din Skorpion. Ditt modus operandi är att du vill att det ska hända nu, nu, nu, kära Tvilling, men hen kommer inte bestämma sig än på ett tag, utan vill vara säker på din lojalitet och övertygelse. Ge hen tid och lek istället med dina egna tankar om vad du vill ska hända. Har du tur plockar hen upp dina fantasier med sina blotta intuition.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer