Tillbaka

Skorpionen & Väduren

Du söker kontroll i livet och emotionellt djup i kärlek, kära Skorpion. Jämför det här med din Vädur som är beroende av utmaningar, och drömmer om en relation som ger minst lika mycket frihet som närhet. Det här blir inte helt lätt. Du försöker helt enkelt hålla fast någon som hellre dör än låter sig hållas fast. Kan ni två verkligen fungera ihop? Det som gör den här relationen lite extra komplicerad är att ingen av er är direkt känd för att ge vika för andras viljor. Du är intensiv och enveten, på ett sätt som inte riktigt kan beskrivas som enbart envis. Du vet exakt vad du vill, och nöjer dig inte med något mindre.

Din Vädur är inte så mycket envis som hen är helt enkelt oförstående till att någon annan än hen själv ska bestämma. Hur kan ni vara så lika och samtidigt så olika? Jo, ni styrs båda av Mars, den fysiskt utmanande krigarplaneten som alltid vill vara först, bäst och starkast. Men i och med att du också styrs av Pluto, som går på djupet och vill veta, kontrollera och äga, så har ni trots era likheter helt olika perspektiv på livet. Du söker stabilitet och lojalitet i en relation, men det blir svårt att bygga om ni inte båda lovar att vara så direkta som möjligt med varandra. Ni har båda ett hett temperament, och kan riskera att skapa riktigt intensiv dålig stämning om ni inte hela tiden jobbar på att vara tydliga med varandra.

Som Skorpion är du bra på att hålla inne alla dina känslor och vänta på att din partner ska dra dem ur dig. Det här har din Vädur absolut inte tid med, och snarare finns risken att hen tröttnar och får nog om det här blir ett återkommande tema. Men visst kan ni två fungera ändå. Kanske är det just olikheterna som gör att ni två dras till varandra. Din Vädur är en mästare på att inspirera och få andra att bli aktiva, vilket du beundrar, och din Vädur dras till din mystiska sida. Sexuellt är ni två omättliga och tack vare att ni delar Mars kan den här kombinationen bli en sexuell guldgruva. Men, se upp för att du kan längta efter en mer emotionell partner än den rastlösa fighter som din Vädur är. Din intuition är stark, kära Skorpion, så lita på din magkänsla här.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer