Tillbaka

Väduren & Skorpionen

Två fighters, med lika mycket energi och vilja. Den här relationen är inte särskilt vanlig, men kan bli otroligt rolig om ni båda vågar leva med era olikheter. Er viljestyrka visar sig på olika sätt. Som Vädur är du van att agera fritt, självständigt och utan någon annans tillåtelse eller kontroll. Din Skorpion har svårt att släppa dig ur sitt sikte och vill mer än gärna vara en del av ditt liv på alla sätt. Det här är ert största hinder, och kan vara direkt avgörande. Som Vädur har du en aptit på livet som inte riktigt går ihop med din Skorpions behov av lojalitet och djup emotionell kontakt. Du flirtar gärna loss utan att det betyder så mycket, har en tendens att slarva med detaljer och lämna saker åt slumpen. Din Skorpion är precis tvärtom, mer än lite noggrann med exakt allt och ibland kommer du märka att din Skorpion vet saker om dig långt före du själv blir varse dem.

Det finns två risker i den här relationen när det hettar till. Antingen kokar det över fort och ni börjar höja rösterna samtidigt, eller så tappar du energin när din Skorpion dränker dig i förklaringar om hur mycket hen känner kring hur du är och vad du gör, vilket du får svårt att greppa och hantera. Här måste hitta ett sätt att inte dra ned, eller elda på varandra. Men sexuellt är det här en vinnarkombo. Ni styrs båda av Mars och här finns en hel del brinnande passion och nyfikenhet. Du kommer överraskas av din Skorpions skills och teknik, och förmodligen bli rätt rejält förförd. Den här relationen kan bli både fartfylld, energisk och rolig - men bara om ni kan tillåta varandra ha era olika behov. Du din frihet, och din Skorpion sin kontroll.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer