Tillbaka

Tvillingarna & Jungfrun

Ni två intellektuella snickesnackare har mycket gemensamt, främst tack vare Merkurius, planeten som styr er båda. Nyfikna och pratiga börjar den här relationen ofta med en hel del skratt och bra dialog. Men kan den räcka längre än så? Nja, det är inte helt självklart. Jungfrun är ett högst pålitligt och praktiskt tecken som jobbar hårt, och även om du kanske ser dig själv som likadan, kära Tvilling, så saknar du Jungfruns fokus och realistiska sida. På er första dejt tycker du kanske det är kul att göra ett klipp och köpa den billigaste rätten på menyn eller dricka folköl i din Jungfruns kök istället för drink på bar, och visste är det okej att ta det lite långsamt i starten och göra kvällen kort för att din Jungfru måste jobba dagen efter. Men ganska snart börjar du bli nyfiken på den där 220kronors rätten, att gå till den nya hippa, baren och att vara vaken hela natten istället för att sova. Det här är du upptäcker att Jungfrun inte delar din extroverta nyfikenhet, utan att hen håller sig till en ganska blygsam livsstil.

Det blir lätt väldigt torrt i den här kombon. Ingen av er har någon stor känsloreserv att lägga in i relationen, utan ni blir lätt informationsutbytande vänner som förstår varandra väl, och även om du uppskattar en partner som har ett eget liv fyllt med egna projekt och inte är ett dugg klängig, så glider ni lätt ifrån varandra om ni inte övar på att skapa emotionella band. Kom framförallt ihåg att inte skapa oro mellan er, något som väldigt lätt händer i den här kombination. Ni är båda duktiga på att både lösa och skapa problem ur ingenting. Din Jungfru är dock lite mer trygg, organiserad och stabil än du, något som du kan må bra av i ditt liv, så lyssna noga till alla råd din Jungfru ger dig. Sexuellt kan ni två ha riktigt kul. Din Jungfru är väldigt verbal, något Tvillingen ofta uppskattar, och ni kan kommunicera väl kring sex. Din Jungfru är också mer sensuell och erotisk än du. Visst kan den här relationen fungera, men risken finns att det kan bli väl strävt mellan varven.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer