Tillbaka

Tvillingarna & Kräftan

Den här kombinationen har många odds mot sig, kära Tvilling. Din känsliga, försiktiga Kräfta är mest av allt intresserad av att ha en stabil, trygg och familjeliknande relation, medan du som rastlös och evigt nyfiken Tvilling hellre vill lägga all din vakna tid på att utforska omvärlden. Så, ni har helt enkelt olika utgångspunkter till en relation. Men betyder det att det är kört? Absolut inte. Det finns en gyllene medelväg för er att söka er till, där din Kräfta känner sig trygg och säker, utan att du känner dig låst i en bur. Om du öppnar dig för din Kräftas värld, och det finns stora chanser för det här i början av er relation, så kan du komma att bli fascinerad av din Kräftas känslighet, nästan poetiska sida, och kanske till och med lära dig en del om dina egna emotionella djup.

Din Kräfta får i utbyte av dig mod att börja göra verklighet av alla sina idéer, riskera lite mer än tidigare och dessutom kommer din Kräfta aldrig ha varit så social som under dina influenser med ditt eviga socialiserande. Ni kan också njuta mycket av att resa ihop, inte minst på kortare utflykter. Sexuellt har ni potential att bli en spännande kombination och lära mycket av varandra. Din Kräfta är känslomässigt investerad till max och det här utmanar dig att kanske ha sex på ett helt nytt sätt, med mer närvaro än tidigare. Du kommer helt klart vara den drivande kraften här, så mjuka upp din Kräfta genom charm, flirtande och guidande första moves. När du värmt upp din Kräfta till din stil kan du bli rikligt belönad, för att inte säga förvånad.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer