Tillbaka

Tvillingarna & Tvillingarna

En Tvilling som hittar sin andra Tvilling? Låter ju som en dröm. Och visst har den här kombinationen väldigt hög potential; ett par som består av två likadana tecken kan funka mycket bra ihop. Förståelsen för varandra är redan på plats. Vad som kan ställa saker på ända är att era egenskaper förstärks, eftersom det saknas någon motpol. Två tvillingar tillsammans vittnar om två rastlösa själar som får svårt att sluta prata, retas och socialisera med andra lika mycket som med varandra. En massa energi, snackighet och rastlöshet bäddar för en rolig, lustfylld och intellektuell relation. Faran i den här relationen ligger främst i att ni båda är av samma nyckfulla och rastlösa natur. Ingen håller riktigt relationen på plats, utan vadsomhelst kan hända närsomhelst, ofta utan att någon av er gör någon ansats till att ta ansvar (om ni inte har en chart med mycket jord eller vatten i).

Tvillingen har dessutom lätt för att ge upp när något blir för svårt eller känns minsta omöjligt, så en relation som känns minsta tveksam kan lätt bli övergiven om ni inte båda jobbar för att få en mer grundad, och kanske framförallt emotionellt stabil bas mellan er. Ni är båda charmiga, roliga och smarta och har framför allt kul ihop. Er dynamik kommer synas på långt håll, och troligtvis kommer ni ha ett enormt socialt nätverk att dela tillsammans. Kom bara ihåg att inte enbart vara i era huvuden, utan också försöka ta in vad ni emotionellt känner för varandra. Har ni bara kul eller finns det djupare känslor? Kan ni visa dessa känslor på andra sätt en genom ord och hjärtemojis? Ni är inga självklara romantiker, även om ni är spontana flirtare, utan måste ibland kanske påminna varandra om att hålla den ömma, romantiska och kärleksfulla sidan vid liv.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer