Tillbaka

Tvillingarna & Vågen

Det här är sannerligen en rolig och intellektuell kombination som du får ut mycket av, kära Tvilling! Ni två är båda sociala tänkare som älskar att vara ute och träffa folk, och chansen att ni spenderar lika mycket tid på ensam hand som med en bunt andra är stor. När ni två börjar dejta dras i princip alla era gemensamma vänner också in i erat dejtande och i de allra bästa fallen skapar ni en stor härlig familjär social cirkel. Chansen till konflikt här är väldigt låg, din Våg avskyr bråk och vill hellre ha harmoni och gemenskap än att ha rätt, och du är alltför rastlös för att orka tänka alltför länge på gammalt groll. Istället löser ni ofta saker så snabbt som möjligt, och spenderar sedan alla timmar ni kan åt att prata, läsa, utforska och ja, som sagt, socialisera. Mycket mer konstruktivt, tänker ni båda.

Din Våg är stilig, uppstyrd, har väldigt god smak och kan lära dig mycket om livet, så ta för dig! Hen har större behov av att vara i sällskap med någon, och följer dig därför gärna i dina nycker. Det här innebär att din Våg är din drömpartner att till exempel ta med på utflykter och resor. Dessutom är ni båda nyfikna och en aning trendkänsliga - äntligen någon som vill följa med dig på alla hippa ställen du bara måste få se! Som sagt. Den här kombinationen är otroligt givande och rolig, inte minst vad gäller sex.

Din Våg har ett brett känslomässigt spektrum och du upphör aldrig förvånas över vad hen hittar på näst. Det blir din favoritutmaning att utforska din Vågs alla olika tankar och känslor - sexuellt. Perfekt för den nyfikne Tvillingen. En liten varning. Din Våg är som sagt ofta inställd på att bli ihop, vara två och bygga bo, mycket mer än du. Så länge du är tydlig med vad du känner och vill borde det här inte vara något problem, men din Våg kommer inte uppskatta din fria attityd till er relation om ni inte pratar om det. Men varför skulle du lämna din Vågs sida annat än om känslorna inte är 100% där? Hen upphör ju aldrig att förvåna, underhålla och utmana dig - ren magi!

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer