Tillbaka

Jungfrun som ex

Överlag: Den artiga, lite stela stämningen som uppstår mellan Jungfrun och hens ex kan enbart överbyggas av att du vågar prata känslor, då Jungfrun kommer att hålla sig till alla teman som är helt ofarliga. Undvikandet är starkt hos Jungfrun när det kommer till gamla historier, samtidigt som de i gester, kroppsspråk och blickar verkar vilja kommunicera något helt annat. Små meningar som de vill att du ska tolka, men som de samtidigt låtsas som att de inte betyder någonting är vanligt. Jungfrun slits mellan att vilja hålla dig på avstånd och samtidigt vara högst medveten om att ni varit väldigt nära. Det här skapar ett ganska irrationellt beteende, som ofta drivs på av osäkerhet och oro inför vad ni är nu. Många udda försök till skämt kan uppstå när ni två slumpvis springer in i varandra.

Vanligast problematik: Att veta vad din Jungfru faktiskt känner. Så mycket tankar och idéer diskuteras mellan er, inte minst i slutskedet av en relation, och ändå är det svårt att förstå vad Jungfrun egentligen vill eller känner. Vet hen det ens själv? Svaret är ofta nej. Jungfrun själv är oftast förvirrad över hur hen kan ha gått från kärlek till något annat, och upplever ofta att allt hen säger blir någon slags lögn eller kompromiss, samtidigt som de misstänker sig själva för att ha ljugit under hela relationen - något som skaver oerhört för dem. Det är svårt att förutsäga hur Jungfrun dealar med detta, men ett säkert kort är att det blir i form av många ord och resonemang som handlar mindre om känslor, och mer om analys av allt runt omkring som pågått.

On-off potential: Relativt hög om en ser till kommunikation och flirtande, medan all sorts fysisk kontakt blir mindre trolig när ni två gör slut. Jungfrun är flexibel i det mesta, men kör en stenhård nej-attityd till fysisk kontakt om ni två definierat relationen som över.

Så blir du av med hen: Ofta behöver en inte skaka av sig Jungfrun, som av sig själv tar avstånd när slutet är kommet, men om de hänger sig kvar är det framförallt en metod som fungerar. Ställa hen mot väggen. Vad vill hen och varför vill hen inte acceptera läget? Gör det tydligt för din Jungfru att du inte vill samma sak och saken bör snart vara glömd.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer