Skorpionen som ex

Överlag: Att ha ett ex som är Skorpion har sina för- och nackdelar. Om relationen varit mestadels bra, så kommer hen alltid att stå upp för dig, hjälpa dig när du behöver och kan faktiskt bli en värdefull del av ditt sociala liv även när relationen är ur sikte sedan länge. En Skorpion som blivit sårad kan å andra sidan bli den mest sylvassa i ex-lådan, den där som du får ont i magen av att se på stan. Det här är någon som vill skada dig så som de ansett att du skadat dem, och kan därför sätta igång en rad jobbiga händelser för att ge igen. Det här kan också innebära att de blir iskalla, ignorerar dig totalt och vägrar kommunicera med dig.

Vanligast problematik: Skorpionens dramatik. Allt från hämnd, konstig stämning, indragna vänner, hårda ord och allmänna överdrifter kan dyka upp, även om ni inte ens har kontakt. Men, Skorpionen är inte mycket för att skapa drama i längden, så mest blir det jobbigt när ni ses och stämningen är iskall.

On-off potential: Hög. När det kommer till kärlek och sex verkar Skorpionen vilja ha alla kakor och äta dem samtidigt.

Så blir du av med hen: Ignore, ignore, ignore. Säg nej, tack och hej, tack men nej tack. Om ni haft en lång fram och tillbaka, kanske, kanske inte, och du är redo att gå vidare, så kan du vara 100% säker på att Skorpionen känner på sig exakt när du är som sårbarast och smsar prick då. Deras intuition för din sårbarhet är skyhög och vattentät.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer