Tillbaka

Tvillingarna som ex

Överlag: Det blir svårt att få tag i din Tvilling när relationen är klassificerad som över, och inte sällan är det just det att din Tvilling är så svår att få tag i som gör att den tar slut. Dessa rastlösa individer har svårt att se att något som bara varit några dejter betyder något mer för dig, och kan överraska med att träffa dig ute i sällskap med någon ny sötnos. Aouch. Efter längre relationer är Tvillingarna bättre på att ha konstruktiva samtal, och kan faktiskt hitta vägar för att bli din vän. Om inte en bästis, så åtminstone en du kan skratta och slappna av med, om det är det du vill.

Vanligast problematik: Tvillingarnas spontana natur och nyfikna sätt gör att de klassificeras som väldigt opålitliga i början av en potentiell relation, vilket kan lämna en del hjärtan i spillror bakom dem. De vet om detta mer än de vill erkänna, men vill samtidigt inte känna sig låsta till någon annans idéer om vad de vill och känner. Därför kör de på utifrån sin egen logik, vilket kan skapa en hel del frustration. Deras lättvindighet när de går vidare kan kännas nästan förnedrande.

On-off potential: Hög. Tvillingarna är rastlösa och har inget emot att ha ett frågetecken i sin relationshistoria. Tvärtom har de ofta en hel hög med små "ja, vem vet, kanske en dag" med sig, även om de inte är varken allvarliga eller investerade i dessa eventuella relationer.

Så blir du av med hen: Det positiva med Tvillingarna är att om du frågar, så får du svar. Fråga Tvillingen rakt ut var ni står i förhållande till varandra. Vill du istället bli av med en efterhängsen Tvilling, så gäller samma sak. Tvillingarna är inte de som ger upp i sina försök till kommunikation, de ser ingen "skam" i att höra av sig, så var ärlig. Säg "sorry, det funkar inte för mig" och Tvillingen kommer lämna dig ifred.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer