Väduren som ex

Överlag: Chansen är stor att när du och din Vädur har bestämt att det är slut, så är det slut. Väduren går snabbt vidare och har inget behov av att vara sentimental eller fundera över vad som kunnat vara. Det är oerhört sällan som hen tar upp kontakten för att ses igen, ta en fika och prata ut ännu en gång, men om det händer så är det med stor sannolikhet för att de inte är över dig och det ni hade. För att ni ska kunna bli vänner efter en relation krävs ganska lång tid, eller en otrolig jämlikhet som ni båda kan prata öppet om, men oftast går dessa individer vidare utan att vända sig om.

Vanligast problematik: Det som kan såra när denna relation är över är just hur snabbt din Vädur försvinner. Det kan skapa förvirring hos dig, som undrar om det ni hade inte betydde just någonting. Men oron är ofta i onödan, Väduren vet precis vad ni hade och varför det inte funkade, och går vidare för att det är det som är det bästa sättet för att slippa utdragna sår som inte läker.

On-off potential: Beroende på hur vana ni blivit vid varandra så är denna potential ganska låg. Om det däremot handlar om en mer fysisk hook-up så kan det bli svårt att komma undan den hungriga Väduren, som har lite svårare att stänga av det fysiska behovet, och som inte är seg med att agera spontant eller impulsivt. Men försök inte få tillbaka din Vädur genom sex, då detta sällan har något med kärlek att göra för den Vädur som ser en relation som över.

Så blir du av med hen: Väduren är livrädd för sentimentala efterforskningar, och så fort de hör fraser i stil med "varför sa du egentligen för två år sedan att du tyckte..." eller "hur kände du egentligen när vi gjorde slut..." blir det till att vända klacken och dra så snabbt det går. Ett annat sätt som fungerar mer effektivt är att säga till på skarpen om du tröttnat på att Väduren hör av sig. Ingen fattar ett aggressivt "nej" eller "sluta" lika bra som en Vädur.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer