Tillbaka

Jungfrun & Jungfrun

När två Jungfruar möts blir det lätt snackfest - ni  är båda styrda av den kommunikativa informationsplaneten Merkurius och är båda på jakt efter sanningen. Ni är också båda föränderliga tecken, och har inga problem att anpassa er efter nya situationer. Problemet är kanske att ni båda har lite mer jobb-fokus i livet, och er praktiska inställning till saker kan göra att ni inte utmanar varandra så mycket kring känslor och bygger er romans därifrån. Istället vill ni fixa vardagliga problem, lägga scheman och fynda mer än ni vill beundra och charma varandra.

Ni är båda kritiskt lagda, och istället för att bekräfta varandra tenderar ni att tro att ni ger kärlek genom att ge varandra tips och goda råd - vilket i längden kan göra att ni börjar kräva saker av varandra mer än ni njuter av varandra. Ni har förvisso inte svårt att prata ut - men frågan är om ni är generösa nog att bara låta varandra vara de ni är och inte hela tiden försöka "fixa" varandra. Att hjälpa varandra faller sig naturligt för er, så ganska snart kan ni bli beroende av varandra oavsett hur ni faktiskt känner.

Att arbeta, göra rätt för sig och känna sig nyttig är som syre för Jungfrun, och det finns viss risk att ni istället för att slappnar av med varandra eldar på varandra att jobba mer. Försök hitta ett sätt att bara vara tillsammans och glömma världen runt omkring. Sex är ett sådant sätt, men ge inte upp om ni till en början inte hittar rätt. Ni är båda försiktiga och behöver känna en hel del trygghet för att verkligen våga ge allt. Men när ni väl börjar öppna er för varandra och vågar tala om vad ni vill kommer ni ha svårt att slita er från varandra. Den här kombinationen har sina lurigheter, men i längden kan den bli riktigt stark.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer