Lejonet & Oxen

Två starka individer med helt olika motiv. Kan det fungera? Till en början verkar ni vara rätt lika. En aning dramatiska, uppskattar samma saker - ett gott vin, en bra restaurang, lite finare saker för att fira. Så det kan verkligen kännas som att du träffat helt rätt, ni verkar ju ha exakt samma längtan och behov. Men så plötsligt den dag då smekmånaden är över och din Oxe oromantiskt går över till samma vardag som innan du blev en del av hens liv. Vad nu? Plötsligt blir skola och jobb viktigare än att dricka det finaste vinet med dig, och de eldiga diskussionerna byts allt oftare ut mot att din Oxe tar en powernap eller i tystnad lagar mat i timmar, istället för att ägna sig åt dig.

Men inget har hänt. Din Oxe är fortfarande lika engagerad, men har inte samma spontana läggning som du. Istället för att ständigt söka nya jaktmarker efter jobbet, tycker Oxen istället om att veta att det finns utrymme för just ingenting alls. Din Oxe söker trygghet och pålitlig kärlek i en relation, medan du istället tenderar söka lite mer beundran och action. Efter ett tag i din fartfyllda värld vill Oxen lägga in en annan växel, och gå tillbaka till det trygga och förutsägbara. Du kanske försöker locka ut din Oxe igen, tänka att det här är någon slags rädsla eller missförstånd, men det blir en lång kamp. Oxen vet precis vad hen vill och håller på med, och är lika envis som du. En konflikt här kan bli lika långdragen som plågsam.

Så du kan bli lite av en downer när du inser att din Oxe inte kommer överösa dig med uppmärksamhet varje dag. Men tro inte att ni inte båda har ett behov av uppmuntran och passion, för det har ni, även om det är av lite olika anledning. Att bli älskad är avgörande för dig, oavsett om det är av kärlek eller vänskap, medan din Oxe behöver beröring och närhet för att koppla av och finna kraft igen. Så. Om ni kan hitta varandra här, i detta delade behov, någonstans mitt emellan ditt kaos och hens ordning, är allt möjligt mellan er.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer