Oxen & Lejonet

Det som gör att ni två dras till varandra, kära Oxe, är främst att ni båda är riktiga proffs på att njuta av att livet. Ni två kan garanterat ha väldigt roligt ihop och eftersom ni båda har en raffinerad smak samt gärna spenderar lite extra njuter ni tillsammans av att bjuda er själva på det bästa och roligaste. Ni är också båda proffs på att njuta av en förälskelse. Resa bort på en weekend kanske? Ni två kan säkerligen hitta det ultimata resmålet för att bara lyxa. Men förutom att äta dyr choklad och dricka bästa vinet? Ni två har en hel del egenskaper som är så lika att ni ibland förvirrar varandra innan ni inser att ni faktiskt är väldigt olika.

Ditt Lejon behöver enormt mycket mer uppmärksamhet än dig och för hen är kärleken beroende av att ständigt upprätthållas med tydliga ömhetsbetygelser. Och det här innebär ofta stora romantiska gester, gåvor och ord. Det är inte det att du inte är öm eller glömmer att visa vad ditt Lejon betyder för dig, kära Oxe, men ibland glömmer du att visa det på det där beundrande och lite högtidliga sätt som ditt Lejon väldigt gärna vill höra. För en Oxe är kärlek att mysa ihop, ta i varandra och i tystnad njuta av sin partner. Ditt Lejon är verkligen inte emot det här, men vill också bli hyllad, och ibland till och med lite uppvisad. Hen behöver känna att du vill visa för hela världen hur viktigt hen är för dig. Om det är på fester, på stan eller inför vänner spelar ingen roll, det viktiga är att du, hen och så många som möjligt andra vet hur du dyrkar ditt Lejon. Och tro inte att ditt Lejon går med på att du retar hen lite kärleksfullt för detta - Lejonet är väldigt känslig för respekt, och utan den tappar Lejonet all lust.

Ni är båda väldigt måna om formerna för en relation och ni vill båda gärna veta ganska tidigt var ni har varandra och är båda bra på lojalitet. Ditt Lejon är mer spontan, kreativ och impulsiv än du, medan du är den trygga realisten som får saker att fungera. Erat teamwork fungerar oftast bra, så länge ni inte börjar dra åt varsitt håll. För om det är någon egenskap ni delar lite extra så är det er envishet, och det här kan verkligen ställa till problem, och en del stora bråk, om ni inte passar er. Ditt Lejon har en tendens att sätta sig själv i centrum av allt, det är så Lejonet etablerar sin egen identitet, vilket inte alltid fungerar så väl med din natur.

Det kan bli rätt tufft när ni två ryker ihop, så försök jobba på att kommunicera hur ni känner, och på att båda säga förlåt. Det kan lätt hända att du får dra ett lite tyngre lass i att få er att bli vänner igen, kära Oxe, på grund av din mer diplomatiska natur, och det är inte alltid så att ditt Lejon ser den tendensen lika tydligt som du. Sexuellt är ni två en rolig och spännande match där det kan bli väldigt hett och passionerat. Faktiskt kan just sex vara ett sätt för er två att behålla kärleken levande när envisheten tar över, så glöm inte att vara fysiska med varandra. Den här kombinationen är väldigt ovanlig, men när den blir rätt kan den också bli fantastisk.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer