Oxen & Fiskarna

En Oxe och en Fisk. Det låter kanske oväntat. Fisken som simmar i varje vatten världen över, medan Oxen gärna befinner sig i sin trygga, stabila hage. Och lite så är det också. Men ändå finns ett romantiskt skimmer över den här kombinationen som är oundvikligt. En direkt fascination för varandra. Som Oxe uppskattar du din Fisks ömma sätt, känslomässiga hållning och poetiska stil. Hens drömmande kvaliteter gör att du får slappna av och din Fisk öppnar dina ögon för världen och lockar dig ut i den, även om ni inte ens lämnar sovrummet. När ni väl gör det tar din Fisk med dig på utställningar och konserter, filmer och fester du inte kände till. Du lär din Fisk saker om varför den ena chokladen är bättre än den andra, och det här utbytet bäddar för gemenskap. Plötsligt börjar ni tänka på varandras preferenser och behov som egenskaper och kan ge varandra små gåvor i form av ord (du till din Fisk) och dina favoritvaror (din Fisk till dig).

Ingen av er är maktgalen, men du har lättare att styra din Fisk än din Fisk har att styra dig. Snarare är din Fisk öppen för det mesta, och även om det ibland kan irritera dig att hen sällan tar ett realistiskt beslut så njuter du av att vara den som kan föra relationen framåt. Du har kraft nog för er båda att tänka praktiskt. Inte heller pengar är Fisken känd för att vara praktisk med, och dina materiella behov kommer ibland krocka med din Fisks lite mer karma-baserade instinkt. I sex är ni perfekta för varandra. Sweet love kommer ta er på en resa runt jorden och tillbaka, då din ömma och känsliga Fisk möter din mer stabila och berörelsebesatta sida. Ni kan inte få nog av varandra. Men var försiktig om din Fisks kärlek, kära Oxe. Hens romantiska gester är kanske inte alltid realistiska eller praktiska, men de betyder mycket för hen. Om hen vill titta på stjärnorna fastän du anser att det är för mycket moln - don't spoil the moment. Ge din Fisk sådana här tillfällen att lufta sin spirituella sida. Ett starkt band kommer uppstå.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer