Oxen & Kräftan

Åh, det här är en riktigt sweet match. Du och din Kräfta söker efter liknande saker i livet, kära Oxe, så ni behöver troligen inte ens prata om er framtid tillsammans. Men många gånger kommer ni nog inte kunna låta bli, eftersom ni båda drömmer om framtiden och vad den kan förvandlas till. Kommunikationen mellan er rinner som vatten, och vänskapen är stabil som jorden ni står på. Det är troligt att den här relationen växer fram ur just en vänskap, men det råder ingen brist på mys, ömhet, närhet och omsorg här. Ni två njuter minst lika mycket av att bara vara i varandras sällskap som av äventyr och har lätt att hitta en trygg balans i er relation. Det går fort för er att skapa en magisk hemma-känsla, utan att det blir tråkigt. Istället är ni varandras avslappningszoner, massagepartners, matlagningsteam; ni helt enkelt hjälper varandra att koppla av.

Den stora skillnaden mellan er har med pengar att göra. Din Kräfta, som går igång på att med stor omsorg ta hand om er båda, har mindre behov av tillfällig lyx än du. Hen är snarare redo att inte bara spara in på allt, utan också spara allt. Mellan varven kan du bli lite galen av din Kräftas sätt att ständigt vilja dra in på utgifter, hålla i slantar och ha lite svårt för att vilja satsa på lite mer kvalitet än kvantitet lika ofta som du. Men istället kan du räkna med att ni två har mer än lite gemensamt vad gäller det sexuella. Emotionella, sensuella, ömma och passionerade är det lätt för er att förlora talförmågan ihop. Enjoy, kära Oxe, det här är en perfekt match för dig!

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer