Oxen & Stenbocken

Stabilt, praktiskt, realistiskt och sensuellt. Du och din Stenbock är av samma natur, kära Oxe, och förstår varandra instinktivt. Det här gör att ni båda kan få det harmoniska och framgångsrika liv ni söker, utan att för den skull känna att någon av er ligger på latsidan eller inte anstränger sig tillräckligt mycket. Som Oxe söker du allvar och seriositet i livet, vilket din Stenbock har massor av, men oväntat nog har din Stenbock också en otroligt roande och humoristisk sida som får din vardag att lysa upp lite extra, något du kanske inte visste att längtade efter. Men trots att Stenbocken roar finns det hos hen också en misstänksamhet, en förväntan på att efter sol kommer regn, och i kärlek är Stenbocken ofta extra sårbar när det kommer till att bli lämnad, och ibland verkar det nästan som att hen förväntar sig ett olyckligt slut, eller i alla fall förbereder sig för ett sådant.

Som tur är har du en liknande disposition, och tillsammans kan ni betrygga varandra om att ni båda kommer finnas där för varandra. För en gångs skull spelar din lite mer materiella syn på kärlek dig rakt i händerna. Ni beundrar på olika sätt varandras hårda arbete och höga ambitioner, och i sex smälter ni samman. Ni är båda sensuella, och även om du är lite mer naturligt öm än din Stenbock, som har svårt att lägga annat åt sidan för att fokusera på sig själv och sin älskare, så kommer ni med tiden hitta varandra fint. Låt din beröring mjuka upp din Stenbock, och detta kan hålla foreverever.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer