Stenbocken & Oxen

Äntligen har du hittat en stabil famn full av trygghet, kära Stenbock. Du kämpar på hårt i ditt liv, men med en partner som är pålitlig blir saker och ting så mycket lättare för dig. Chanserna är att du föll för din Oxe väldigt snabbt, men att det tog eller tar er ett bra tag innan ni två helt knyter er till varandra. Ingen av er vill nämligen riskera att bli lurad utan vill vara 100% säkra på att känslorna som uppstått är äkta. Men, om du är Stenbock och förälskad i en Oxe som tar det väldigt lugnt är rådet ändå - act! Din Oxe kanske inte ens vet att du är den hen väntar på, men du har kraft nog att ta ett initiativ.

Det bästa för dig med din Oxe, kära Stenbock, är att du får chans att verkligen bara njuta. Stenbocken är känd för sitt hårda arbete och höga ambitionsnivå, och det är Oxen också, men din Oxe vet när det är dags att ta av sig arbetshandskarna och ägna sig åt förstklassig lyx. Och det här är, ärligt talat, inte en tanke du är främmande för, kära Stenbock. Tillsammans kan ni två, utan att riskera att dina andra ambitioner blir lidande, så ni har råd att leva ut era finsmakarlustar, köpa sakerna ni drömt om och bjuda varandra på lång massage.

Tillsammans kan ni också skapa ert drömhem, något som är viktigt för er båda, en oas för bara er. Ni är båda materiella, och behöver ha vackra saker runt er. För Oxen är det här en typ omhändertagande av dem själva som de gärna bjuder in dig att delta i. Ge gärna din Oxe presenter, med din smak och stil blir det sällan fel, kära Stenbock. Och sexuellt är det här så sensuellt, djupt och givande som det bara kan bli. Ni tar er tid och stressar inte, vilket kan skapa ren magi. Det här är en mjuk, varm och trygg kombination som kan göra andra nästan avundsjuka. Enjoy.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer