Oxen & Tvillingarna

Kära Oxe. Du undrar kanske varifrån din Tvilling får all sin energi, hur hen aldrig kan få nog av stimulans och varför hen alltid måste rusa vidare när ni precis hittat en bekväm plats, vare sig det är rent symboliskt i erat förhållande, eller om det är en soffa som ständigt ska bytas ut mot en ny. Tvillingen följer dig i zodiaken, och är därför till stor del mycket av det du inte är. Tvillingen agerar utifrån en kunskap om att det gäller att agera för att få sitt i världen, är van vid att förändringar sker snabbt och vill gärna vara i förändringens närhet för att se och följa dem på nära håll, medan du är mer trygg och bekväm där du är och njuter av livet som det är. Om du lyckas förstå det här behovet, och inte dömer ut din Tvilling som en galning, så har du räddat halva din relation med din Tvilling.

Din sociala, populära (i alla fall i dina ögon, omåttligt sådan, vad har hen - en fanclub?), pratsamma och överraskande Tvilling rör sig snabbt som en virvelvind genom ditt liv. Du attraheras av hens intellekt och beundrar intensiteten med vilken hen tänker, snackar och tar reda på saker, men du ser också vilken oreda hens liv ibland består av, och märker att saker skojas bort eller inte tas på allvar när de borde det. Här kan du vara ett otroligt stöd för din Tvilling - hjälpa hen skriva listor, lära sig äta på regelbundna tider eller varför inte att bara vara tyst och njuta ibland. Ni är olika i era behov av boende och livsstil också, du vill helst ha en fast punkt, helst med din favoritstol i rätt hörn, medan Tvillingen blir stressad av för mycket saker och helst lever på resande fot, packar lätt och bestämmer sig för att flytta oftare än andra byter underkläder. Här märks skillnaden i erat tålamod, din Tvilling har inget, och ditt behov av att bara fundera över livet mellan varven saknas oftast hos Tvillingen som hellre gör detta samtidigt som hen flyttar, byter jobb eller reser.

Även i sex är ni olika, du lär känna världen genom dina händer och sex handlar för dig om beröring och engagemang, medan Tvillingen är mer nyckfull och kanske ibland nöjer sig med en snabbis för att sedan prata om något annat i några timmar. Här kan ni krocka och du kan känna dig lite bortglömd. Som Oxe vill du känna att du kan greppa idéer och tankar ordentligt, medan Tvillingen hanterar både tankar och känslor mer som leksaker. Nu verkar det som att det bara finns dåliga aspekter här. Inte alls! Den här kombon kan njuta och kela massvis, om ni lär er förstå och uppskatta hur olika ni är. Försök ta varandra för dem ni är och låt bli att tvinga din Tvilling till klassisk tvåsamhet, något hen kommer fly på en gång, så kan det här verkligen bli något unikt.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer