Oxen & Väduren

Så, du har fallit för en tävlingsinriktad och eldig Vädur, kära Oxe? Ett udda val, men också förståeligt. Väduren får saker att hända, och det här attraherar också den arbetsamma och aktiva Oxen. Problemet är bara att Väduren inte riktigt har samma mål som du. Väduren är rastlös och otålig, och vill ständigt testa nya saker, men mer för sakens skull och för att vara bäst på saker, snarare än för att uppnå något specifikt mål alls. What, tänker du. Inga mål? Well, om du frågar din Vädur vad hen vill kommer hen alldeles säkert ha ett tydligt svar, på samma sätt som du, med skillnaden att din Vädurs svar kommer vara ett helt annat nästa dag. Väduren är ombytlig. Du söker trygghet, kära Oxe, och det här är något ni två aldrig riktigt kan komma överens om. Så frågan är om ni två kommer kunna klara av en relation. Din Vädur tar ogärna råd från andra, gör som hen vill och chefar mer än gärna över sin omgivning. Det här blir riktigt frustrerande för dig eftersom du långt före din Vädur ser vad som inte funkar - du är nämligen en miljon gånger mer praktisk och realistisk än din Vädur, men du kommer få svårt att övertala hen att lyssna på dig.

Än värre kan det bli när din Vädur försöker pusha dig att göra saker du inte vill, för det här väcker din allra mest envisa sida, och konflikterna kan bli långa och utdragna. Din Vädur är inte den som håller tillbaka när det blir bråk, och förstår ofta inte hur mycket hen sårar dig. För Vädurar är bråk plötsliga utfall av lite allt möjligt, och de räknar sällan med några långa konsekvenser. För dig gör det lite mer ont att höra din Vädurs vredesutbrott och du kan känna dig sårad en bra stund efteråt. Det positiva är att du kan fungera som din Vädurs broms: sakta in, lugna och krama om när det blir för mycket. Du är den som står för stabiliteten i den här relationen. Som du kanske redan gissat gör de här skillnaderna det lite svårt för er att hitta varandra sexuellt. Du vill ta det lugnt, ömt, njuta och låta saker ta sin tid, medan din Vädur är väldigt "nu kör vi!" och tappar lusten snabbt om du inte är redo. Vill du ändå att detta ska funka? Well, kära Oxe, din beröring oemotståndlig för de flesta, och även om det här är inte är en lätt relation, så är du envis nog för att ge det en ärlig chans.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer