Väduren & Oxen

Så kära Vädur, du känner för att sakta ner tempot i ditt liv? Att bli lite mer stabil, trygg och lugn? Om du inleder ett seriöst förhållande med en Oxe är det i alla fall det som verkar vara ditt mål. Din Oxe är långt ifrån dig, med ditt tempo och din självsäkerhet. Och även om din Oxe delar ditt självförtroende, är frågan om era olika takter verkligen kommer gå att föra samman. Du är äventyrlig, full av fart och ständigt en aning rastlös, medan din Oxe är mer lugn, odramatisk och värdesätter planering och struktur oerhört mycket högre än du. Risken är stor att du upplever både frustration och rastlöshet.

När det gäller sex kommer Oxen säkerligen göra dig mer än nöjd. Oxen är sensuell och närvarande och älskar att njuta, men frågan är om du klarar av en individ som när hen väl satt sig ner, ja då tänker hen sitta där - även om du har världens bästa idé och tycker ni genast ska gå ut och dricka shots på en tisdag eller cykla till vattnet för ett nattbad. Men ni kan självklart också komplettera varandra. Din Oxe kan behöva lite mer av din lättsamma och charmiga sida, samtidigt som det kan vara skönt för dig att varva ner, ta det lugnt, få en massage och njuta av din Oxes mjuka sätt och milda röst. Som sagt, sexet kommer du inte klaga på. Oxens arbetsmoral och seriositet bidrar till att ni lever ett stabilt liv ihop, men kommer det räcka för dig, kära Vädur, eller behöver du någon som är lite mer spontan och lite mindre seriös? Det kan bara er kärlek avgöra.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer