Tillbaka

Skytten & Fiskarna

Den här kombinationen är egentligen fantastisk. Den optimistiska, engagerande, stortänkande Skytten som vill se och förstå hela världen, möter den känsliga och högst intuitiva Fisken, som verkar sitta på all den kunskap Skytten söker. Ändå är det en hel hinderbana innan ni två verkligen kan hitta varandra, och inte den typ av hinderbana som du nödvändigtvis tycker om, kära Skytt, utan en betydligt mer känslosam sådan.

Ni är båda spirituella, idealistiska och bryr er om omvärlden i allra högsta grad, men på väldigt olika sätt. Din Fisk är känslig på individnivå på ett sätt du har lite svårt att se nyttan med då du oftare tänker på mänskligheten i stort. Det här kan synas inte minst i diskussioner om världen - men framför allt kan det visa sig i skillnaderna mellan er. Ni är båda föränderliga tecken, öppna och flexibla, men din Fisk tar saker otroligt mycket mer personligt än du. Skytten har överlag en tendens att inte tänka efter innan de säger vad tycker, och det här kan skapa en del oro mellan er. Du kommer kanske tycka att din Fisk är överdrivet känslig, och det här kan bli den nedåtgående spiralen mellan er om ni inte aktar er.

Men ni har mycket att hämta i den här relationen också. Din Fisk är otroligt kreativ och du beundrar hens förmåga att hela tiden skapa små magiska världar för er två, även om de bara finns i fantasin. Att din Fisk dessutom utan rädsla offrar sina egna behov för dig både en och två gånger utan problem imponerar djupt på dig. Uppskatta det här, och visa att du uppskattar det. Din Fisk har i sin tur svårt att förstå, och beundrar, hur du kan ha ett sådant självklart självförtroende, något du kan hjälpa din Fisk att skaffa med tiden. Ni har båda behov av tid för er själva och din Fisk förstår ditt behov till hundra procent.

Sexuellt har du vanligtvis en mer känslofri och lekfull inställning, men din Fisk kan få dig att ändra uppfattning. För Fisken är sex något högst spirituellt och ett starkt bevis på djup kärlek - något hen kan få dig att uppskatta med tiden. En lovande kombination med hög kärlekspotential om ni är redo att möta varandra halvvägs.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer