Tvillingarna Vänskapsastro

Bästisar: Väduren, Lejonet, Skytten

En Tvilling och en Vädur är ofta oskiljaktiga och blir bästisar med varandra väldigt snabbt. Deras snabba kommunikation och intensiva samspel kan ofta göra att andra undrar om de missat något när dessa två börjar skratta hysteriskt åt ingenting. Med Lejonet känner Tvillingarna stark gemenskap och ofta en slags beundran, och den här vänskapen är lugnare, mer medveten och omtänksam. Skytten är tillsammans med Tvillingarna en på gränsen till farlig kombination. Dessa två triggar varandra och kan lätt pusha varandra mycket längre än de hade tänkt... Dessa två älskar att prata fakta och utbyta information, och trots att de inte konkurrerar med varandra, har de lätt att få varandra att känna sig oövervinneliga.

For fun: Vågen, Vattumannen

Med Vågen blir Tvillingarna en lugnare och mer analytisk person. Dessa två pratar mer på djupet, och Tvillingen visar plötsligt mer känslor än vanligt, och skojar inte enbart. Det är ingen tråkig eller torr relation, men den är lätt för Tvillingen att navigera i utan att bli lockad till skratt hela tiden, och Vågens lugn gör att Tvillingen också tar ett extra andetag och tänker efter. Vattumannen har en liknande inverkan på Tvillingarna men den här relationen blir ofta en aning mer intensiv. Istället för känslor och livet, är dessa två besatta av att prata om världen, framtiden och kan på samma sätt engagera sig i en idé eller en trend med djupt engagemang. Den här vänskapen är så fylld av mental energi att den nästan blir elektrisk.

Mindre tippat men väldigt fint: Oxen, Kräftan

Oxen kan lätt uppfatta Tvillingen som lite för opålitlig och har ofta lite svårt för deras behov av ständig action. Men när dessa två hittar sätt att ta hand om varandra på, skratta åt och respektera varandras olikheter kan den här vänskapen bli väldigt speciell. Oxen kan lära Tvillingen mycket om hur man gör saker på rätt sätt, vilket imponerar på Tvillingen som gärna vill kunna allt. Med Kräftan handlar relationen mer om känslor. Kräftan tar fram en mer empatisk sida hos Tvillingarna, och om vänskapen blir stark kan Tvillingen bli riktigt hooked på att få prata med Kräftan om allt hen känner och drömmer om. Den största risken i denna relation är att Kräftan upplever att Tvillingen är alltför oförsiktig och på ett eller annat sätt blir sårad.

Nästan aldrig: Jungfrun, Fiskarna

Tvillingarna har generellt sett svårt att inte bli kompis med andra, men kan uppleva en del svårigheter med både Jungfrun och Fiskarna. Jungfrun och Tvillingarna delar styrande planet, Merkurius, och kan därför upptäcka att de är väldigt lika, vilket kan få Tvillingen att tänka att de borde fungera väl ihop. Men väldigt ofta är Jungfrun för realistisk, kritisk och saklig för Tvillingen. Tvillingen känner sig kanske lite bromsad av Jungfrun, och även om dessa två kan ha väldigt roliga eller fina stunder ihop så blir vänskapen sällan djup, om än produktiv. Med Fisken är det en annan historia, där Fiskarnas oändliga fantasi och otroligt öppna sätt att se på världen ofta är större än till och med Tvillingens. Tvillingarna beundrar detta, men saknar att få organisera och kategorisera världen, vilket Fisken vägrar. Dessa två har som allra roligast ihop i grupp, där deras beundran för varandra får spädas ut en aning.

Så fel att det blir rätt?: Skorpionen, Stenbocken

Skorpionen och Tvillingen är ett fantastiskt arbetsteam, och kan verkligen motivera varandra, frigöra idéer och få saker gjorda ihop. Utöver detta har de dock en del kommunikationssvårigheter, där Tvillingen hela tiden vill veta saker, och Skorpionen håller saker inne. När det blir rätt i denna vänskap så känner Skorpionen att hen kan prata med Tvillingen utan att bli dömd, och Tvillingen att Skorpionen alltid finns där för hen. Med Stenbocken är det lite på samma sätt, men Stenbocken och Tvillingen bör absolut inte jobba ihop. Istället gör de sig bättre som intima vänner, även om vänskapen kan bli ganska begränsad. De områden där dessa två kommer överens är väldigt smala och det här är en vänskap där både Tvilling och Stenbock lätt blir frustrerad och söker mer. Det betyder dock inte att vänskapen är dålig, men att den ofta går i perioder. I perioderna där den är rätt kan den vara väldigt rätt.  

Soulmates?: Tvillingarna

Två Tvillingar låter som den ultimata matchen, men det behöver inte alltid vara så. Tvillingarna har stort behov av att få krydda sin omgivning genom att vara den som rör om, utforskar och lekfullt tar sig an andra människor, och ganska ofta uppstår en slags social konkurrens mellan dessa individer. Många Tvillingar drar sig för andra Tvillingar, och pratar till och med gärna lite illa om sitt eget tecken. Men! Den här vänskapen har, självklart, en massa potential att bli mer än magisk. Så länge era charts tillåter kan ni faktiskt bli varandras tvillingar, och få chansen att uppleva hur det är att vara bästis med dig själv. Riktigt roligt!

Som Tvilling eller Tvilling-ascendent kan du även kika i vilket tecken din Mars står för att läsa Vänskapsastrot! Ta reda på var Mars stod genom länkarna nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer