Tillbaka

Mars i Kräftan

Lugna, försiktiga, mjuka och gulliga. Mars i Kräftan är inte den som vare sig konfronterar eller söker förändring, utan  söker trygghet med utomordentlig envishet. Dessa individer hamnar ofta i försvarsposition, drar sig undan när saker hettar till och funderar hellre på den egna kammaren än ropar ut vad de känner för världen. Alla deras upplevelser och känslor bearbetas noggrant, och de lämnar sällan något åt slumpen. Sexuellt är dessa personer komplexa, och de bygger nästan hela sitt sexliv på känslor och tankar om kärlek och framtid. De behöver känna sig otroligt trygga och nära sina partners för att verkligen njuta, men när de nått den platsen har de hur mycket som helst att ge.

Helst av allt vill de kunna ge andra trygghet och skydd, få ta hand och värna om den de ser som "sin", och det här är deras största styrka. När man väl kommit Mars i Kräftan nära, finns det nästan inget de inte är redo att göra. Det lurar dock ett stråk av passiv aggressivitet hos Mars i Kräftan, som ibland gör att de framstår som manipulerande och motsägelsefulla. De ber om en sak, medan de verkar förvänta sig något helt annat. Att hamna i en konflikt med dem kan lätt förvandlas till en förvirrande labyrint av gamla bråk, förtryckta känslor och deras personliga historia. De utgår ofta ifrån att andra ska kunna förstå exakt vad de tänker, och om man visar dem minsta likgiltighet inför deras känslor kan det såra dem djupare än man anar.

Mars i Kräftan behöver känna att de har lika mycket trygghet i sin omvärld, som de är redo att ge till dem de tycker om, för att må som allra bäst. När det kommer till fysiska uttryck såsom träning så trivs de bäst i långsamma men utmanande sporter som kräver en hel del känsla. Trots att de kan vara svåra att förstå sig på, och lynniga i hur deras känsloliv påverkar dem, så finns det en omhändertagande och trygg aspekt hos dessa individer som främjar tillit och omtanke. Och den som en gång fångar Mars i Kräftans hjärta, kommer alltid ha en speciell plats i deras.

Vill du räkna ut din Mars? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer