Tillbaka

Mars i Väduren

Impulserna styr för Mars i Väduren, och dessa personer tvekar inte att agera. Deras instinkt är att handla, göra, ta tag i saker och det snabbt, nu. De kan lätt bli uppeldade och arga över småsaker, men lugnar sig lika snabbt, så snabbt att andra sällan hänger med. De undviker dock att hålla kvar vid bitterhet eller gamla gräl, utan ser det nästan som en uppgift att alltid deala med saker på en gång, istället för att gå och älta. Enkelt och snabbt är Mars i Vädurens favoritinställning till hur saker ska tas itu med, och om de överlägger hur de ska hantera en situation är det knappt så någon annan märker det. Istället verkar de hela tiden ligga steget före till och med sig själva.

Förutsägbarhet är det värsta de vet, och detta märks framförallt i deras fysiska behov. Både i sex och träning behöver de ny stimulans och nya utmaningar - vilket inte alltid behöver betyda nya flirtar, men visst finns en sådan dragning hos dessa individer. Banbrytande, fulla av energi och snabba i sin takt är de lockande som spännande partners, men det är också spänningen som är deras föda. Om det finns minsta tecken på att spänningen kan dö ut är Mars i Väduren försvunnen för länge sedan. Dessa individer älskar att ta sig an nya projekt, men har också lätt för att låta saker bli hängande.

De kan behöva någon i deras närhet som älskar när någon annan sätter igång saker, och inte blir besvikna när Mars i Väduren går vidare med ett nytt infall, utan kan hålla kvar i det som påbörjats åt dem. De har en förmåga att bli irriterade när andra har svårt att ta beslut eller inte kan uttrycka sig direkt och klart, och här kan leda till explosiva konflikter från deras sida. Det påminner lite om hur små barn skriker när de inte får det de vill, och det finns absolut en barnslighet kring denna individ. Det här kan upplevas som lika delar charmigt, såväl som oförskämt. Men å andra sidan finns det ingen som är så nöjd som en Mars i Väduren när den fått det den vill ha.

Vill du räkna ut din Mars? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer