Tillbaka

Midheaven i Skorpionen

Det midheaven i Skorpionen vill ha får de oftast. Orädda, självgående och målmedvetna är de skillade strateger som gör sällan tvekar. Om det är något dessa individer drömmer om så är det att sätta sin prägel på omvärlden. Det händer att de går för långt, tar ut sig, och vikten av en plats där de kan vila och återhämta sig, hitta inspiration och bevara energi är stor hos dessa personer. Ofta tar det ett tag innan de hittar denna balans, och innan de förstår vikten av att upprätthålla vissa personliga gränser. Midheaven i Skorpionen har en förmåga att förstå och känna till vissa existentiella sanningar som andra tecken söker efter genom livets gång.

Detta gör dem till stöttepelare för andra, med stark sympati parad med en finkänslig förmåga att pusha andra att fullfölja sin potential. De bistår mer än gärna andra i svåra beslut och i att hitta sina egna personliga gränser. Vanliga yrkesval är för dem allt som har med det mänskliga att göra. Inom psykologi, kriminologi, terapi i alla dess former, skådespeleri, samhällsvetenskap eller som vilken typ av specialistforskare som helst finner de en självklar roll. De är mästare på att hitta något dolt och sätta ord och ljus på det, och att gå på djupet i det de ägnar sig åt är oundvikligt. De hör också till den grupp som ofta byter bana i livet, eftersom de är experter på förändring så reagerar de instinktivt när det i fältet de rör sig i inte längre finns något okänt att undersöka.

Övergången kan ibland vara tuff, men det är just det tuffa som midheaven i Skorpionen dras till - att undersöka det mörka, förstå det, och ta sig över, manövrera, det svåra. Passion är ett viktigt begrepp för midheaven i Skorpionen, men också kontroll. Att känna att de är självbestämmande och att ingen annan kan ta över där de bossar är viktigt. De kan lätt hänge sig lite mer än vad som är hälsosamt för dem i sitt jobb, vilket resulterar i starka känslor när saker inte blir som de vill. Men om de kan lära sig att släppa saker och att inse vilka önskemål som är omöjliga så blir livet betydligt lättare för dem. Förändring, beslutsamhet, helande och mod är dessa individers bästa vänner.

Vill du räkna ut din midheaven? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer