Tillbaka

Venus i Jungfrun

Venus i Jungfrun är inte den som flirtar loss direkt, utan har en mer tillbakadragen attityd till romantik. Det är först när dessa individer är i en relation som deras stora engagemang i att få andra att må bra kommer fram, och det här innebär en hel del praktiskt fix. Istället för komplimanger, gåvor och stora löften så är Venus i Jungfrun realistisk, handlingskraftig och älskar att hjälpa de hen tycker om med alla tänkbara problem. I en relation lär sig Venus i Jungfrun snabbt att läsa sin partner och hens kroppsspråk som en öppen bok. Hen vet exakt när det behövs en kram, en kopp te eller det är dags att ställa in planer som gjorts. Deras detaljkunskap om hur deras partner fungerar är en av de stora fördelarna med att hänga ihop med dessa individer. Vägen till deras hjärta är långsam och tystlåten, men de bygger gärna ett bo åt sin partner där som de sköter om med otrolig omtänksamhet.

Känsliga och osäkra tycker Venus i Jungfrun inte om att vara alltför på eller uppenbara i sina närmanden, och har lika svårt för att den som uppvaktar dem tar i för mycket. De föredrar att känna sig säkra på vad de ger sig in i, och att ta hand om sig själva före att få vara med någon "vemsomhelst". De tycker om att känna sig trygga i en relation, och vet att det tar tid att nå dit. De må vara fantastiska lyssnare, hjälpsamma på alla sätt och ständigt med svar på alla frågor, men det största missförståndet Venus i Jungfrun råkar ut för är när de försöker hjälpa någon i en tuff situation, och det uppfattas som kritik. Genom att tjata, pusha och nästan uppfostra andra visar de sin kärlek, då de upplever att de i sitt  utifrånperspektiv ser glasklart vad som behövs göras. Att det här kan missuppfattas och bli ett problem är inte så konstigt, men behöver inte betyda så mycket.

Om det är något Venus i Jungfrun tycker om så är det att kommunicera, och att prata om relationen är en ren hobby för dem. Skrytsamma och överdrivna personer går bort för denna Venus, och istället dras de till personer som gör mindre väsen av sig och som verkar pålitliga i längden. För att verkligen känna sig älskade och uppskattade hoppas Venus i Jungfrun att andra ska upptäcka och tacka för alla de små, små saker som de gör, och hoppas bli bemötta på samma sätt. En stressad Venus i Jungfrun behöver massor av stöd, inte minst för att lära sig slappna av. Sämst mår de när saker inte blivit exakt som de tänkt sig, inte minst när det kommer till sociala samlingar. Då behöver de att deras partner finns där för dem, och det är det största kärleksbetygelsen de behöver.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer