Tillbaka

Venus i Vågen

Den polerade och harmoniska omtänksamheten som Venus i Vågen står för kan ibland framstå som ytlig och falsk, men är tvärtom så äkta att den slår över. Venus i Vågen lever för kärlek, inte nödvändigtvis passionen och hettan som kärlek kan innebär, utan det finstilta, försiktiga och djupt omtänksamma. Deras mål är att visa dig hur ytterst mycket de bryr sig och tycker om dig, och hur redo de är att jobba för att få er relation att fungera. Mjuka och vänliga söker de konsensus och balans, och drar sig undan intensiva känslouttryck eller annat överdrivet uppförande.Om Venus i Vågen gör plats för dig i deras liv kan du räkna med att få gott om utrymme. De vill bygga den här relationen tillsammans med dig, och ibland minimerar de den plats de själva tar så pass att det kan förvirra dig och andra. Detta har att göra med att relationen i sig är den måttstock de mäter sig mot, och de är inte så intresserade av att se på sig själv som en individ utanför det ni byggt tillsammans.

Venus i Vågen har därför också en väldigt hög standard som de ständigt kämpar mot när det kommer till relationer. Relationen får lätt ett eget liv och blir det viktigaste som finns. Idealrelationen är problemfri, rättvis, självklar och öppen. I sitt hårda arbete för att nå detta kan de lätt vara omedvetna och oförstående inför andra individers tendens att tänka på sig själv först, och kan falla offer för mer dominanta typer. Om det händer blir de rätt bittra i tysthet och hamnar i en inre konflikt som är väldigt svår för dem att lösa innan de fått lite mer erfarenhet.Venus i Vågen älskar att dela. Hem, mat, garderob, alla upplevelser, känslor, tankar. Låt dem bli en del av ditt liv, ta hand om dem på samma sätt som de tar hand om dig och visa dem både vänlighet och respekt. Ibland kan en väg in vara genom vänskap, för att visa att ni kommer med liknande intentioner och därifrån kan bygga en stabil grund tillsammans.

Kommunikation är en annan vital del för Venus i Vågen, och denna visar sig snabbt vara nyckeln inte bara till förälskelse, utan också till fysisk intimitet och närhet. De blir fysiskt intresserade när de är psykiskt tilltalade. Att dela och kommunicera är en turn-on för dessa individer. Ouppfostrat beteende får dem dock genast att rygga tillbaka, såväl som alltför elaka kommentarer om andra eller osmidiga konflikthanteringar. Om relationen hamnar i obalans kan det verka som att de aldrig skulle ge upp, men låt dig inte luras, de kan stå ut med mycket men de hittar garanterat en utväg om de upplever en brist på rättvisa och respekt. Låt relationen genomsyras av ärlighet och välvilja, och du kommer få en trofast partner som vill bygga en relation som andra bara drömmer om.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer