Oxen & Oxen

Kära Oxe, du har mött din match. Hos din partner kan du hitta allt det som är viktigt för dig - stabilitet, pålitlighet, lojalitet och behov av goda dofter, god mat, fina viner och massvis av beröring. Ni jobbar båda hårt, och njuter så mycket ni bara kan av er lediga tid tillsammans. Här har ni total ömsesidig förståelse för varandras liv, och behöver inte kämpa för att förstå er på varandra. Svårigheterna är små i denna relation - och sällan av den sort som inte några timmars närhet och ömhet kan råda bot på. Det största problemet mellan er är kanske att ni båda är lite för envisa och motvilliga till förändring.

Ni behöver ibland öppna upp, släppa in frisk luft och nya idéer för att utveckla er relation, och inte växa fast i fredagsmyset. Testa att göra saker tillsammans utanför hemmet om det känns torrt i relationen. Utmana varandra att visa känslor bortom kroppsspråket. Ni är båda investerade i att få relationen att fungera så smidigt som möjligt, så det är värt att komma över det lilla motståndet, speciellt när ni båda är så envisa. För mest av allt kommer du älska att ha en partner som förstår exakt hur hen ska uppvakta och pleasa dig, med lika mycket passion som realism. Det här kan gå riktigt långt, så njut!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer