Läs mer och följ Scorpio Rising i dessa kanaler:

Septembers alla nyheter - Meditationer, Patreon & Grundkurs i Astrologi

September 30, 2021

2021 har inte varit ett normalt år. Inte för mig, inte för dig, inte för någon. När jag bröt handen i juni hade jag svårt att se att så mycket skulle hända under hösten, men jag har arbetat mot det oavsett, och nu är vi här. Mitt i allt det jag jobbade mot. Jag misstänker att ni jobbat lika hårt som jag, och oavsett vad det arbetet innebär och inneburit, applåderar jag er för allt ni gör. Sen hoppas jag att det jag jobbat mot även ska glädja er. För tre stora nyheter har dykt upp och nu är det dags att dela med mig av dem. Jag tar dem i tur ordning.

Först ut är att jag börjat hålla i mån-meditationer på instagram. Dessa håller jag live på instagram när månen är under eller på väg mot sin peak, men de ligger även kvar på instagram för den som vill se dem i efterhand. Det är mer än okej att lyssna på eller göra dem i efterhand. Meditationerna passar både för dig som är van vid meditation och för dig som är komplett nybörjare. Jag kopplar i dessa in både månens fas, dess aspekter och tecknet den befinner sig i och utformar meditationen utefter det, med en tydlig koppling till kroppen. Jag kommer att fortsätta hålla i dessa under ny- och fullmåne under hösten så välkomna att joina! Du hittar dem på min instagram.

Den andra underbara nyheten är att det nu äntligen finns en Grundkurs i Astrologi med mig att ta del av, som jag utvecklat och lanserat tillsammans med Amanda och Mathilda på Holy Crap! Denna kurs har underrubriken Lär Känna Din Chart, och det är precis det den är till för, att du som är nyfiken på astrologi och hur det fungerar ska kunna ta dig till en punkt där du kan börja lära känna din egen, eller andras, chart. Det här är den absolut vanligaste vägen in i att lära sig förstå astrologi, oavsett om man sedan ägnar sig åt mer eller mindre personlig astrologi. Kursen hittar du på Holy Craps nya fina plattform!

Och sist men absolut inte minst! Som ni antagligen redan märkt så har jag nu lanserat min Patreon, ett medlemskap och en prenumerationstjänst för dig som vill ta del av mitt astrologiska arbete och få tillgång till Veckans Horoskop, kunna boka konsultation och få early access till alla större astron jag publicerar. Det här är ett experiment som jag hoppas ska kunna leda till mycket, mycket mer, och jag är oändligt tacksam för ert stöd på den resan. Allt ni undrar om medlemskapet i Patreon hoppas jag att ni får svar på i videon ovan, och undrar ni ändå mer eller är redo att signa upp er så kommer ni direkt till min Patreon här!

Inget vanligt år, men det är också ofta i det ovanliga vi finner det som är allra värdefullast. Tack för att ni är med på min resa, jag uppskattar så att vara en del av er.

Fler inlägg på bloggen

Eller se
arkivet

Kommentera inlägget

×
Hej! Undrar du hur astrologi funkar egentligen? Läs mer här!